-

 

 • a kedvezményezett neve: Wenczel-Erb System Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a projekt címe: „A Wenczel Erb System Kft. szikvíz és üdítőital gyártó üzem termelési kapacitásainak bővítése”
 • a szerződött támogatás összege: 8 804 041 Ft
 • a támogatás mértéke: 70 %
 • projekt tartalmának bemutatása:
 • A projekt keretein belül 1 db új MINI 1000 4 fejes szódatöltő berendezés, 1 db új AT7 típusú 7 fejes automata töltőállvány és 1 db új SZKM Kefés palackmosó berendezés kerül beszerzésre a cég 11.07 - Üdítőital, ásványvíz gyártási tevékenységéhez kapcsolódóan. A palackok mosása jelenleg humán erővel történik, azonban a beszerzendő eszköz segítségével a megfelelő személyzet segítségével automatizáltan működhet, mely nagyobb higiéniás követelmények elérését teszi lehetővé, és az azonos idő alatt elmosható palackok száma is jelentősen emelkedhet.
  A mini szódatöltő berendezés egyszerre 4 palack töltését teszi lehetővé. A gép segítségével az egységnyi idő alatt tölthető palackok mennyiségét tudnánk emelni, mely emelt darabszám a nagyobb megrendelések gyártási idejében jelentene nagy előrelépést vállalkozásunk életében.
  Comix AT7 automata szikvíztöltő állvány az automata töltőállvány család a legkorszerűbb, legtermékenyebb, minden típusú szifonfejes palack töltésére alkalmas gépcsalád. A töltés folyamatát mikroprocesszoros vezérlés irányítja, ami egyszerűen programozható bármilyen térfogatú palack töltésére.
  A beruházás egyrészt a szolgáltatás színvonalának emelkedéséhez járul hozzá, másrészt a kapacitás bővítését, a meglévő megrendelői kör bővítését eredményezi. Középtávú célunk, hogy egy korszerűen, hatékonyan működő társaságot építsen, melynek elsődleges küldetése az elégedett megrendelői kör bővítése. Fejlesztései révén a vezetőség arra törekszik, hogy az elmúlt évek fejlődését fenn tudja tartani, ezáltal javuljon a cég versenyképessége, erőforrás-hatékonysága, folyamatosan növekedjen a piaci részesedése, bővüljön a megrendelői köre és a termelési kapacitása, és egy biztos lábakon álló, megbízható és prosperáló vállalkozás legyen.
  A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.08.30.
  A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-03148

 • a kedvezményezett neve: Wenczel-Erb System Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • a projekt címe: Szikvíz és üdítőital gyártó üzem kialakítása a Wenczel-Erb System Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság pécsi telephelyén
 • a szerződött támogatás összege: 14 800 500
 • a támogatás mértéke: 50 %
 • projekt tartalmának bemutatása:
 • A szikvíz és üdítő ital gyártó üzem főbb berendezései a következők: átfolyós rendszerű pasztőröző gép. FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: A berendezés sör, bor, gyümölcs és különféle növényi eredetű levek pillanat-pasztőrözésére alkalmas.


FONTOSABB JELLEMZŐK: - egyszerű kezelhetőség - csak a szükséges pasztőrözési hőmérsékletet kell beállítani, minden más folyamatot a beépített mikroszámítógép automatikusan vezérel- teljesen rozsdamentes felépítés- az energia-visszanyerés elvén alapuló hőátadás gazdaságos üzemeltetést eredményez - szénsavas italok és sör pasztőrözéséhez kiegészítő hőcserélő beépítése lehetséges, mely a be- és kimeneti 10-12C°-os hőmérsékletkülönbséget 2-3C°-ra csökkenti, a meglévő vagy rendelhető hűtőkör felhasználásával- kis helyigény, mobilizálhatóság- nagy megbízhatóságú, ipari alkatrészek alkalmazása.

Szóda-, ásványvíz előállító berendezés: A kisméretű mobilizálható berendezés üzemeltetéséhez nincs szükség másra, csak víz-, villanycsatlakozásra és szénsavpalackra a hozzá tartozó reduktorral. A gép teljesen automatikus, üzemeltetése rendkívül egyszerű. A beállított nyomásértékektől és a hozzá csatlakoztatott palackozótól függően lehet vele szifonfejes szódát, vagy palackos (ásvány-) vizet előállítani. A berendezés nem tartalmaz a szivattyún kívül mozgó alkatrészt, ezért könnyen tisztítható és a meghibásodás valószínűsége is sokkal kisebb.

SZÓDÁSPALACKTÖLTŐ GÉP: Az új berendezés alkalmas minden típusú, és méretű, műanyagból készült szódáspalack (szifon) töltésére.

 • a projekt befejezési dátuma: 2018.03.06.
 • projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00879

 

Szolgáltatások

szolgáltatásokIsmerős Önnek az a bosszantó szituáció, amikor a különböző szakemberek egymásra mutogatnak, ha valamilyen hibáról, vagy határidőcsúszásról van szó? Na, ezt a kellemetlenséget kerülheti el komplett szolgáltatásainkkal, melyek az alábbiak:

Ingyenes árajánlat készítés, tanácsadás

Elképzeléseinek, terveinek megvalósítását akkor tudja igazán mérlegelni, ha pontos árakat is ismer hozzá. Ebben segít Önnek ingyenes, tételes költségvetésünk, melyhez használható ötleteket, hozzáértő tanácsokat kaphat.

Komplett építőipari kivitelezés

Teljes körű építőipari kivitelezésünknek köszönhetően Önnek nem kell rohangálnia az iparosok után. Komplett szolgáltatásaink: építkezés, gépészet, villanyszerelés, szigetelés, festés, burkolás, nyílászárók beépítése

Építészeti tervezés

Szoros együttműködésben a tervező kollegákkal elkerülhetők azok a nehezen kivitelezhető építészeti megoldások, amik Önnek csak plusz költséget jelentenének.

Anyagbeszerzés, kiszállítás

Az építkezéshez szükséges anyagokat, berendezéseket szakszerűen és sérülésmentesen a helyszínre szállítjuk, hogy ezzel is időt, energiát spóroljunk Önnek, és minél több gondot levegyünk a válláról.

Karbantartás, szerviz, garancia

Ahhoz, hogy az Ön otthona is energiatakarékosan működjön, szükség van szakszerű karbantartási és szervizelési munkákra. Ehhez nyújt segítséget hosszú távú együttműködésünk, mellyel a fenntartási költségek nagy részét megspóroljuk Önnek.

Pályázatírás, forrásteremtés

Az energiamegtakarítás fontosságára hazánkban egyre többen figyelnek föl, így gyakoriak az épületek energiahatékonyságával kapcsolatos pályázatok. Sikeres pályázat útján Ön az építkezés költségeinek egy részét állami támogatásként kaphatja vissza. Érdemes igénybe vennie gyakorlott pályázatíró partnerünk közreműködését, hiszen lényegesen több esélye van a pályázati pénz elnyerésére.

1. Első találkozás

hogyan dolgozunk

Tapasztalataink szerint legjobb, ha az első találkozó előre egyeztetett időpontban, személyesen történik. Itt ugyanis fontos kérdések kerülnek elő. Megismerjük a megrendelő elképzeléseit, stílusát, életmódját, amit az egész projekt során mindig szem előtt tartunk. Első alkalommal elsősorban kölcsönös információ átadás történik, melynek során javaslatot teszünk a kivitelezés lényeges elemeire vonatkozóan, árakról egyelőre csak tájékoztató jelleggel esik szó.

2. Telek megtekintése

Ahhoz, hogy jól kidolgozott, korrekt árajánlatot tudjunk adni, szükséges az építési telek megtekintése. Bizonyos esetekben előfordulhat, hogy ebben a fázisban sor kerül az építési hatósággal való egyeztetésre is.

3. Tervezés

Mivel az építkezés csak engedélyezett tervek alapján kezdődhet el, az elképzelt otthon tervrajzának elkészítéséhez építész tervező szakembert kell bevonni.  Erre két lehetősége van a megrendelőnek: vagy egyedileg választ tervezőt, vagy a WES Kft. tervező partnerénél rendeli meg a tervdokumentáció elkészítését.

4. Árajánlat, tételes költségvetés készítés

Az elkészült tervek alapján tudunk a kivitelezésről korrekt, pontos, tételes költségvetést készíteni. Az árajánlat az építkezés minden területét magába foglalja, nem csak az építészeti munkákat, hanem a gépészeti, villanyszerelési, hőszigetelési és burkolási munkálatokat is.

5. Megrendelés, szerződéskötés

Amennyiben a kapott árajánlat egyezik a megrendelő elképzeléseivel, igényeivel, és elfogadja azt, megtörténik a szerződéskötés. A szerződés tartalmazza az árakat, határidőket, kötelezettségeket, garanciális és fizetési feltételeket is.

6. Építkezés

A szerződéskötés után, a megbeszélt időpontban indul az építkezés. A kivitelezés során mindig ügyelünk a precíz, pontos szakmai munkára, de mindemellett rugalmasan kezeljük a megrendelő időközben felmerült kéréseit, elképzeléseit.

7. Átadás

átadásAz építkezés befejeztével kerül sor az átadásra, és a projekt lezárására, szükség szerint az építési hatóságok, műszaki ellenőrök befonásával. Kulcsátadás után akár jöhet is a lakásavató!

8. Üzemeltetés, karbantartás

A kulcsátadással még nincs vége szolgáltatásainknak. Javaslatot teszünk az elkészült ház gazdaságos és költségtakarékos fenntartására, hiszen közös érdekünk, hogy a beköltözés után a lakók maximálisan elégedetten élvezzék otthonukat. Igény esetén a karbantartási feladatok elvégzését is átvállaljuk a megrendelő helyett.

 • Kedvezményezett neve: Wenczel-Erb System Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe: Szikvíz és üdítőital gyártó üzem kialakítása a Wenczel-Erb System Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság pécsi telephelyén
 • Szerződött támogatás összege: 14 800 500
 • Támogatás mértéke: 50 %
 • Projekt tartalmának bemutatása: A szikvíz és üdítő ital gyártó üzem főbb berendezései a következők: átfolyós rendszerű pasztőröző gép.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET: A berendezés sör, bor, gyümölcs és különféle növényi eredetű levek pillanat-pasztőrözésére alkalmas.
FONTOSABB JELLEMZŐK: - egyszerű kezelhetőség - csak a szükséges pasztőrözési hőmérsékletet kell beállítani, minden más folyamatot a beépített mikroszámítógép automatikusan vezérel- teljesen rozsdamentes felépítés- az energia-visszanyerés elvén alapuló hőátadás gazdaságos üzemeltetést eredményez - szénsavas italok és sör pasztőrözéséhez kiegészítő hőcserélő beépítése lehetséges, mely a be- és kimeneti 10-12C°-os hőmérsékletkülönbséget 2-3C°-ra csökkenti, a meglévő vagy rendelhető hűtőkör felhasználásával- kis helyigény, mobilizálhatóság- nagy megbízhatóságú, ipari alkatrészek alkalmazása.
Szóda-, ásványvíz előállító berendezés: A kisméretű mobilizálható berendezés üzemeltetéséhez nincs szükség másra, csak víz-, villanycsatlakozásra és szénsavpalackra a hozzá tartozó reduktorral. A gép teljesen automatikus, üzemeltetése rendkívül egyszerű. A beállított nyomásértékektől és a hozzá csatlakoztatott palackozótól függően lehet vele szifonfejes szódát, vagy palackos (ásvány-) vizet előállítani. A berendezés nem tartalmaz a szivattyún kívül mozgó alkatrészt, ezért könnyen tisztítható és a meghibásodás valószínűsége is sokkal kisebb.
SZÓDÁSPALACKTÖLTŐ GÉP: Az új berendezés alkalmas minden típusú, és méretű, műanyagból készült szódáspalack (szifon) töltésére.

 

 • a projekt befejezési dátuma: 2018.03.06.
 • projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-16-2017-00879

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Bővebben -->

Vevőink mondták:

Üdítő volt a hozzáállásuk, hogy nem akartak rám erőltetni semmilyen sablonos megoldást. A végén egyedi, de ugyanakkor profi otthonunk lett. Köszönöm!
Szabó Tímea, Pécs


2008 őszén vásároltuk meg a Wes Kft. kivitelezésében épült Nagykozár, Hajnal u. 18. alatti, akkori állapotában emelt szintű szerkezetkész családi házat, mely könnyűszerkezetes, acélvázas technológiával készült. Mivel sosem találkoztunk még ezzel a technológiával, bennünk is élt egyfajta bizalmatlanság az új, ismeretlen építési móddal szemben. Az azóta eltelt évek igazolták, hogy jó döntést hoztunk, amikor hagyományos építési mód helyett a környezetbarát, energiahatékony, gazdaságos, modern minőséget választottuk. A ház befejezésével is a Wes Kft.-t bíztuk meg. Munkatársaik gyors, megbízható, kifogástalan minőségű szakmunkát végeztek. Rugalmasan kezelték, tanácsaikkal segítve maximálisan figyelembe vették az igényeinket. Összegezve a fentieket, a szemléletváltásnak köszönhetően ma egy modern, magas minőségű, a kor követelményeinek megfelelő, környezet- és emberbarát otthon tulajdonosai vagyunk, és élvezzük mindazt az előnyt, amit nyújt számunkra. 
Budán László Péter Nagykozár